Начало  ›  Новини  ›  Отбелязваме 20 години успешно сътрудничество с PÖTTINGER и 10 години с EINBÖCK

Отбелязваме 20 години успешно сътрудничество с PÖTTINGER и 10 години с EINBÖCK

Тази година се навършват два кръгли юбилея в историята на Булагро Машини - 20 години от началото на сътрудничеството с австрийския концерн PÖTTINGER и 10 години - от това с компанията EINBÖCK. 
 
По този повод в края на месец април нашите любезни партньори организираха едноседмично пътуване за търговския екип на Булагро Машини, което включи обиколка на завода на PÖTTINGER за почвообработваща техника във Воднани, Чехия и посещение на централите на двете компании в Австрия.
 
Програмата беше изключително образователна и интересна за всички колеги. Проследихме в детайли производствения път от получаване на суровините до сглобяването на готовите машини и предварителното им тестване преди напускане на завода. Екипът за обучения на PÖTTINGER ни представи технологичните нововъведения, които излизат на пазара от тази година, сред които сеялките TERRASEM от новата серия V и плуга SERVO T6000.
 
Запознахме се и с най-новите модели в портфолиото на Einböck - машината за плевене Aerostar Fusion, култиватора Chopstar-Prime и изсяващите технологии Jumbo-seed и Chopstar-seeder.
По повод кръглите годишнини от стартирането на съвместната ни работа, генералният директор на Булагро Машини г-н Митко Желязков връчи на представители на Еinböck и Pöttinger специално изработени подаръци - каменен релеф на символа на град Стара Загора и позлатен житен клас.
 
Благодарим на нашите дългогодишни партньори за гостоприемството и ползотворното ни сътрудничество!

Компаниите на Булагро