Начало  ›  Новини  ›  Valagro вече е Syngenta Biologicals

Valagro вече е Syngenta Biologicals

Valagro вече е Syngenta Biologicals!
 
Syngenta стартира Syngenta Biologicals, съчетавайки Valagro – един от водещите световни производители на биостимуланти и специални хранителни вещества – със своя вътрешен биологичен бизнес, поставяйки началото на бърз растеж на биологичния пазар.

Syngenta Biologicals обединява глобалния обхват и силните страни на Syngenta в областта на иновациите със собствената технологична платформа на Valagro и екипа от доверени технически и търговски съветници. След придобиването двете компании работят в тясно сътрудничество, за да изградят съвместна основа в научно-базирани иновации, широко споделяйки знания и използвайки способности, които са от решаващо значение за водещ световен бизнес с биологични продукти.
 
„Създаването на марката Syngenta Biologicals бележи вълнуващ крайъгълен камък в еволюцията на нашия бизнес, като ни дава единна идентичност и формализира нашия подход на един екип на пазара. Syngenta Biologicals означава водещи в индустрията технологии, несравнима научноизследователска експертиза и глобални търговски възможности, задвижвани от предприемаческия дух и култура, с които Valagro винаги е бил известен,” каза Кори Хък, глобален ръководител на Syngenta Biologicals.
 
„Този ход подсилва нашата стратегия за предоставяне на фермерите на повече допълващи продукти и избор на технологии и подкрепя нашата решимост да бъдем сътрудник по избор и да направим селското стопанство по-устойчиво“, добави той.
 
Подкрепена от най-добрaта в класа си научноизследователска и развойна дейност и търговски възможности, шест производствени обекта в световен мащаб и повече от 1100 служители, Syngenta Biologicals е в добра позиция да използва дълбокото си разбиране на нуждите на фермерите, за да предостави вълнуващи иновации в тази област.
 
В допълнение към ускоряването на своите биологични изследвания, Syngenta Biologicals също така активно създава сътрудничество, насочено към бързо разширяване на предлагането на биологични продукти с широк спектър от приложения, включително листно третиране, третиране на семена, комбинации с торове, както и неселскостопански употреби.
 
Syngenta Crop Protection е лидер в селскостопанските иновации, предлагайки революционни технологии и решения, които позволяват на фермерите да растат продуктивно и устойчиво. В повече от 90 страни по света, тя предлага водещо портфолио от решения за растителна защита за здравето на растенията и почвата.
 
Ексклузивен представител на Syngenta Biologicals за българския пазар продължава да бъде Булагро АД. Всички продукти от портфолиото ни можете да разгледате ТУК.

Компаниите на Булагро