Начало  ›  Новини  ›  Световни премиери и много интересни предложения за есенната кампания от Булагро Машини на БАТА АГРО 2021

Световни премиери и много интересни предложения за есенната кампания от Булагро Машини на БАТА АГРО 2021

Дългоочакваното селскостопанско изложение БАТА АГРО премина под знака на засилен интерес и невиждан досега брой посетители още от ранните часове на първия изложбен ден. Щандът на Булагро Машини, който се намираше на престижното първо място на централната алея на летището, посрещна земеделците с редица премиерни машини, интересни и иновативни предложения.

Основен акцент определено беше премиерата на новия прикачен стърнищен култиватор PÖTTINGER TERRIA, който е с широк спектър от приложения - от плитка обработка на стърнища до дълбока подготовка на семенното легло (от 5 до 35 см). TERRIA е една модерна машина, чието предназначение е да попадне в областта на minimum till и no-till технологиите. Предлага се в работни ширини от 4, 5 или 6 метра и като три- или четириредови модели. Работните органи са симетрично подредени, разположени на сгъваемите секции. Това осигурява равномерно проникване, равномерно разпределение на мощността и равномерно износване.

Сред останалите представители на PÖTTINGER на изложението бяха дисковата брана TERRADISC 8001 T с работна ширина от 8 метра и патентована система от хидроакумулатори за успокояване на подскачането по време на работа, както и по-малките 3-, 4- и 6-метрови варианти на TERRADISC, плугове SERVO с различен брой тела тип нарезни дъски, полудиректна сеялка TERRASEM C6, механична сеялка VITASEM 402, както и машини за обработка на зелени площи – навесни косачки, сеноразпръсквачи и сеносъбирачи. Всички те се предлагат в България с пълна 2-годишна гаранция, вече 19 години само от Булагро Машини.

Премиерно на изложението беше представен брандът Özduman, с редови култиватор с торовнасяне и 6-редова сеялка с торовнасяне и микрогранулаторни кутии. Той влиза в портфолиото на Булагро Машини с идеята да удовлетвори нуждите на фермерите от по-нискобюджетни машини, които са същевременно качествено изработени и с разнообразие от функции.

Важно и актуално предложение за фермерите беше пълната гама от дъждовални установки на две компании - германската компания BEINLICH и италианската GIUNTI, които са подходящи за тези, които са преценили, че искат да прилагат напояване в стопанствата си.

С три модела на изложението присъстваше датската компания за пръскаща техника HARDI – самоходната пръскачка с въздушни ръкави ALPHA EVO 5100 и два прикачни модела – RANGER с 2500 л. обем на резервоара и NAVIGATOR с 3000 л. обем.

Разнообразието от техника на щанда на Булагро Машини наистина беше голямо – показахме датските тороразпръскващи машини BOGBALLE от серия М, италианските прецизни пневматични сеялки за пролетни култури, балопреси и фолиращи машини на MASCAR, хедери за слънчоглед и царевица DOMINONI, телескопичен товарач SCHAFFER LADER, лозарски трактор GOLDONI, иглен мотичен култиватор EINBOECK, продълбочители с дискова секция BADALINI, специализиран инвентар Falc - фрези, роторни брани и мулчери.

Екипът на Булагро Машини оцени изложението като изключително успешно и благодари на всички свои настоящи и бъдещи клиенти за ползотворните срещи и интереса към представяните от нас брандове.

Пожелаваме на всички земеделци успешна жътвена кампания! 

До нови срещи!

Компаниите на Булагро