Начало  ›  Новини  ›  ПЪРВИЯТ 30-ЛИТРОВ ДРОН, ПРОИЗВЕДЕН В ЕВРОПА, Е ВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

ПЪРВИЯТ 30-ЛИТРОВ ДРОН, ПРОИЗВЕДЕН В ЕВРОПА, Е ВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

БУЛАГРО МАШИНИ ЩЕ ПРЕДСТАВИ ПЪРВИЯ 30-ЛИТРОВ ДРОН, ПРОИЗВЕДЕН В ЕВРОПА

Подписахме ексклузивен дилърски договор с новаторската компания за дрон технологии ABZ Innovation

 

Много сме развълнувани да ви представим новия ексклузивен бранд в нашето портфолио – европейския пионер в дрон технологиите ABZ Innovation. Верни на своето мото да бъдем винаги иновативни и да носим максимална добавена стойност на своите клиенти, ние избрахме унгарската компания, заради новаторските решения, които предлага на земеделските производители.

abz innovation dronove

Двата модела, от които ще могат да избират българските фермери, са с практични размери за всяко стопанство – с 10 л и 30 л обем на резервоара. Разработени са в сътрудничество с университета в Гьор, Унгария, в съответствие с всички европейски екологични стандарти и със специална насоченост към условията за земеделие на стария континент. Благодарение на новото ни сътрудничество с ABZ Innovation, ние ще предложим на българските фермери безопасна и лесна за използване дрон технология на разумна цена, заедно с непрекъсната сервизна поддръжка и бързо снабдяване с резервни части от склад в Европа.

земеделски дрон ABZ L30

Икономическите и екологичните предимства на дроновете ABZ Innovation са забележителни. Благодарение на усъвършенстваната CDA технология на пръскане с ротационни дюзи и оптимизиран въздушен поток, българският земеделец ще може да намали с до 60% употребата на химикали и със  зашеметяващите 95% потреблението на вода. 90% от текущите разходи, свързани с поддръжката на един земеделски дрон, произтичат от амортизацията на батерията. Ето защо от ABZ Innovation са обърнали специално внимание на перфектното оразмеряване, щадящото зареждане и ефективното управление на своите батерии, за да осигурят безкомпромисна ефективност, надеждност и максимално време на работа на селскостопанските си дронове.

Убедени сме, че високотехнологичните дронове на ABZ Innovation ще отправят сериозно предизвикателство към преобладаващите китайски селскостопански технологии за дронове и ще променят начина, по който българските земеделци подхождат към селското стопанство. Тази технология не само ще повиши ефективността, но също така ще допринесе за икономическото благосъстояние на фермерите в период на изключително непредсказуеми метеорологични и пазарни условия.

Премиерата за България на дроновете ABZ Innovation ще бъде направена по време на изложението БАТА АГРО, което ще се проведе от 13-ти до 17-ти май 2024 г. в Стара Загора. Ще имате възможност да разгледате на живо и да тествате двата модела селскостопански дронове L-10 Pro и L-30 на специално предвидените за това тестови полета.

Предлаганите модели селскостопански дронове на ABZ Innovation можете да разгледате ТУК.

За повече информация и поръчки се обърнете към регионалните търговски представители на Булагро Машини, или позвънете на тел. 0883 71 03 03.

Компаниите на Булагро