Начало  ›  Новини  ›  PÖTTINGER и EINBÖCK организираха PARTNERS DAY за своите дилъри

PÖTTINGER и EINBÖCK организираха PARTNERS DAY за своите дилъри

От 4-ти до 7-ми септември австрийските ни партньори PÖTTINGER и EINBÖCK събраха представители на своите дилъри от България, Румъния и Гърция на PARTNERS DAYS в централите на компаниите в градовете Грискирхен и Дорф Ан Дер Прам.  

Събитието се проведе в три дни и включваше обиколка на заводите на компаниите, продуктови презентации и демонстрации на полето. Търговският екип на Булагро Машини, заедно със свои колеги от съседните ни страни, се запознаха с технологичните новости от производителите и обмениха опит относно представянето на машините при различни почви и климатични условия.

Акценти бяха най-голямата дискова брана от PÖTTINGER - новата 10-метрова TERRADISC 10001T, зелената линия на PÖTTINGER - сеносъбирачи, косачни комбинации и балиращи машини, новият модерен шоу рум на EINBÖCK и гамата им от култиватори за разтрошаване на почвената кора, аериране на почвата и механична борба с плевелите.

Домакините от PÖTTINGER и EINBÖCK се бяха погрижили за чудесното прекарване на своите гости с перфектна организация, много полезни и развлекателни мероприятия! 

Компаниите на Булагро