Начало  ›  Новини  ›  Новости от Pöttinger на Бата Агро 2023

Новости от Pöttinger на Бата Агро 2023

По време на Бата Агро 2023 посетителите на щанда на Булагро Машини имаха възможността да разгледат цялото портфолио на австрийския бранд Pöttinger, включващо почвообработващ инвентар, сеялки и машини за обработка на зелени площи. Регионалният мениджър на Pöttinger за източна Европа - Йоханес Щойбер, представи новостите за 2023-та година при почвообработващия инвентар от бранда.

„PÖTTINGER е семейна компания с повече от 150 години история в производството на земеделски машини. Над 20 години с Булагро работим успешно на пазара. Фермерите в България се нуждаят от професионални машини. Затова им предлагаме най-добрите и най-новите технологии. Произвеждаме почвообработваща и сеитбена техника, както и зелена линия машини - косачки, сеноразпръсквачи, сеносъбирачи, балировачки, ремаркета“, заяви Йоханес Щойбер, регионален мениджър Продажби в PÖTTINGER.

Най-важните иновации при почвообработващата и изсяваща техника на PÖTTINGER за 2023-та година са:

  • плугът Servo T6000 в On-Land вариант за оран в и извън браздата;
  • дисковата брана Terradisc 6001T, оборудвана с предна сечка, подходяща за рязане на слънчогледови и царевични стъбла; с помощта на хидравличен цилиндър може да се регулира работната дълбочина. 
  • семенна кутия за междинни култури Tegosem 500, монтирана към дискова брана Terradisc. Идеален вариант за осигуряване на защита на почвата от ерозия. След като семената попаднат в почвата, след тях минава задният валяк, който притъпква и подравнява почвата за равномерно и дружно поникване.

За повече информация, потърсете Вашия регионален представител на Булагро Машини.

Компаниите на Булагро