Начало  ›  Новини  ›  Новите ротори TOPTECH PLUS на събирачите Poettinger TOP

Новите ротори TOPTECH PLUS на събирачите Poettinger TOP

TOPTECH PLUS ротори на събирачите POETTINGER TOP

Здрави и лесни за обслужване
Изключително висока издръжливост на работа


Роторите на Poettinger са конструирани така, че напрежението върху лагерите да е възможно най-малко. В резултат на това износването е сведено до минимум. Големият диаметър на ексцентричния водещ улей с гладки стени гарантира, че работните пружини ще излизат от откоса плавно. Необслужваемите стоманени ексцентрични ролки, високо якостните ексцентрични валове и широкото разстояние межу лагерите на раменете, намаляват усилието, действащо върху самите лагери. Големият диаметър на ексцентричния водещ улей - до 420 мм, и разстоянието между лагерите на две съседни рамена - до 900 мм, дават на работните пружини максимална здравина. Здравият профил на раменете е устойчив на усукване и огъване, тъй като тези натоварвания се разсейват по протежение в края на секциите с работни пружини.

Диаметър на ексцентричния водещ улей - до 420 мм

ротори toptech plus

Разстояние между лагерите на две съседни рамена - до 900 мм

ротори toptech plus

ПРИЛОЖИМОСТ

Ексцентричният улей е безкрайно регулируем. В резултат на това вашият сеносъбирач може да се адаптира много гъвкаво към различни видове култури и условия на прибиране на реколтата.
Държачите на пружините могат лесно да се демонтират заедно със самите пружини към тях, за да се намали общата габаритна височина на машината по време на транспорт или в паркинг позиция. Повторното им монтиране към машината е лесно и не е възможно да ги поставите по грешен начин. В зависимост от диаметъра на ротора се предлагат от 10 до 15 държача на пружините, които гарантират плавната работа на сеносъбирача.

УДОБСТВО

Не е необходима поддръжа на лагерите на държачите на пружините. Също така, зъбните колела на роторната единица работят в запечатана редукторна кутия, пълна с полутечна грес. Не е неободимо гресиране на ексцентричния улей. По този начин Вие няма да имате проблеми с течове на масло. TOPTECH PLUS роторът елиминира проблемите с течовете и не изисква периодична проверка и смяна на маслото.

Рамена на работните пружини със здрав и устойчив профил

ротори toptech plus

ЛЕСНА ЗА ОБСЛУЖВАНЕ РОТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Подменяеми пружини

СМЯНА НА РОТОР TOPTECH PLUSСмяна на работните пружини

Цялото рамо с работните пружини към него може да се смени бързо и лесно при повреда. Само трябва да развиете и махнете два болта и можете да извадите от ротора рамото с пружините към него. Същевременно никаква грес не може да изтече извън ротора и машината е отново готова за работа.

Компаниите на Булагро