Начало  ›  Новини  ›  Новата ISOBUS иглена брана AEROSTAR-FUSION с управление SMART-CONTROL

Новата ISOBUS иглена брана AEROSTAR-FUSION с управление SMART-CONTROL

Прецизността и надеждността на настройката достигат ново ниво с иновативната система SMART-CONTROL от Einböck.

Тази система е проектирана да регулира настройките на първокласната иглена брана AEROSTAR-FUSION, като например агресивността на зъбците, и автоматично да се адаптира към променящите се условия на почвата в полето. Това позволява всяка секция за плевене да бъде настроена с променлив натиск на зъбците и, следователно, с постоянна работна дълбочина по цялата работна ширина, в зависимост от земната повърхност.

einbock aerostar fusuion smart control

Операторът трябва да слиза по-рядко, за да проверява и ръчно да коригира настройките за плевене, тъй като системата SMART-CONTROL се справя автономно с това няколко пъти в секунда. Това води до още по-прецизна, сигурна и удобна работа и по-висока оперативна ефективност.

Всички настройки на агресивността и сгъването на машината се извършват през ISOBUS терминал. Системата SMART-CONTROL също проправя пътя за бъдещото плевене със секционен контрол.

Специално за големи ферми с много различни полета и оператори, SMART-CONTROL на Einböck гарантира, че първокласната иглена брана AEROSTAR-FUSION може да се управлява от всеки потребител възможно най-професионално и прецизно.

einbock aerostar fusuion smart control einbock aerostar fusuion smart control

Компаниите на Булагро