Начало  ›  Новини  ›  Търговският екип на Булагро Машини стана част от събитието HARDI RALLY в Унгария

Търговският екип на Булагро Машини стана част от събитието HARDI RALLY в Унгария

Търговският екип на Булагро Машини стана част от грандиозното събитие HARDI RALLY, което компанията HARDI организира ежегодно за дилъри и вносители на бранда в цяла Европа.

Мероприятието се проведе на 20-ти и 21-ви март в Унгария, а акцентите бяха самоходните пръскачки на HARDI - моделите HELIOS, RUBICON и ALPHA.

Организаторите се бяха погрижили за доброто настроение на всички участници, въпреки студеното време. Програмата включваше огнено шоу, атрактивна демонстрация на древни военноплеменни обичаи, като стрелба с лък, боравене с бич и двубои с мечове. Най-забавен беше моментът, в който и гостите получиха възможност да покажат уменията си в стрелба с лък по мишена, а като най-точен стрелец се изяви един от нашите търговски представители. 

Кулминацията на събитието беше на полето, където дефилираха трите самоходни пръскачки на HARDI и всеки присъстващ успя да изпита удоволствието от управлението на модерните машини. 

Най-голямата самоходна пръскачка в света - HARDI RUBICON 9000, впечатли всички с луксозната си кабина с практически неограничена видимост, предно разположените алуминиеви криле Hardi AluForce, най-технологично напредналия и икономичен двигател Cummins® 8.9L QSL 9 Tier 4 Final, с мощност - 380 к.с. и възможността за хидравлична настройка на работната ширина в движение - от 3,0 м до 4,0 м. RUBICON е с размах на крилата от 36 до 52 метра, обемът на резервоара е цели 9000 литра, а резервоарът за гориво събира 1000 литра. Пръскачката е с 3 режима на каране - Comfort / Normal / Power, развива транспортна скорост до 55 км/ч. и до 35 км/ч. в режим на пръскане. Разполага с независимо пневматично окачване на всяко колело, а клирънсът също е внушителен - 1,85 метра.

По-малкият модел HELIOS III с обем на резервоара 3000 л., резервоар за гориво от 250 л. и предно разположени алуминиеви крила се доказа като изключително удобен за управление дори и в меки почви, благодарение на компактния си размер, малкото си тегло и мощния двигател със 170 к.с. Пръскачката развива максимална скорост от 40 км/ч, разполага с пневматично окачване на шасито и размах на крилете от 24 до 30 метра. 

Добре познатата на българските фермери самоходна пръскачка ALPHA с крила тип TWIN - за пръскане с въздушна асистенция, вече се предлага с увеличен капацитет на резервоара - до 5100 литра, нова EVO II кабина с увеличена видимост на 318°, ново опционално пневматично окачване Float Ride с въздушни възглавници и EcoDrive 6-цилиндров двигател Deutz Tier 4 с мощност 217-245 к.с. Първата пръскачка от новата серия на ALPHA в България вече има свой горд собственик в лицето на Пеликан Агро ЕООД - гр. Ямбол.

Моделът HARDI RUBICON 9000 ще бъде показан за първи път в България по време на изложението БАТА АГРО, което ще се проведе на летището в Стара Загора от 15-ти до 18-ти май 2018 г.

Компаниите на Булагро