Начало  ›  Новини  ›  Дни на Техниката с Булагро 2024

Дни на Техниката с Булагро 2024

В разгара на лятото сме подготвили за земеделските производители от цяла България много новости и атрактивни предложения, които ще представим по време на грандиозното ни лятно турне под мотото "Дни на Техниката".

То ще обхване пет региона във всички краища на страната и ще включи събития в два от търговско-сервизните ни центрове - в Полски Тръмбеш и Монтана, както и три полеви демонстрации - в село Неофит Рилски, област Варна, село Вълчитрън, област Плевен и село Равно Поле, област София. Посетителите ще видят иновативна селскостопанска техника от някои от най-добрите европейски производители - Pöttinger, Hardi, Einböck, Badalini, Bogballe, Horizon Agriculture, ABZ Innovation. Обработките, които фермерите ще могат да видят на живо, са пръскане с дрон, продълбочаване, оран, дисковане, сеитба, балиране.

Ще ви покажем най-новите модели прикачен инвентар от Pöttinger - мулчиращата сеялка от последната серия Terrasem V, дисковата брана Terradisc, оборудвана с ножов валяк, както и новите плугове Servo 4000 и Servo T6000. 


Ще ви демонстрираме с какво се отличават нашите машини и кои техни предимства са най-предпочитани от родните земеделски производители.

По време на събитията ще ви представим и специалната селекция от продукти и технологии на Булагро АД за есенната кампания - семена житни култури и рапица, обеззаразители, бистимулатори и комбинирани торове за предсеитбено приложение.

Ще обменим опит и впечатления.

И разбира се - ще се почерпим за успешен старт на новата кампания!

Всички събития започват в 10:00 часа, а датите и локациите са следните са следните:

• 18.07.2024 г. – село Неофит Рилски, обл. Варна

 19.07.2024 г. – Булагро Център, град Полски Тръмбеш

• 23.07.2024 г. – село Вълчитрън, обл. Плевен

• 24.07.2024 г. – Булагро Център, град Монтана

• 25.07.2024 г. – село Равно Поле, общ. Елин Пелин

 

Заповядайте! Очакваме ви!

 

За повече информация се обърнете към Вашия регионален представител на Булагро, или позвънете на телефон 0888 00 40 60.

Компаниите на Булагро