Начало  ›  Новини  ›  Фондация "Христофор Бунарджиев" направи дарение на комплекса от социални услуги за деца, лишени от родителски грижи в град Стара Загора

Фондация "Христофор Бунарджиев" направи дарение на комплекса от социални услуги за деца, лишени от родителски грижи в град Стара Загора

В навечерието на най-светлите дни от годината, фондация "Христофор Бунарджиев" зарадва обитателите на една от социалните услуги към центъра за настаняване на деца, лишени от родителски грижи в град Стара Загора с чисто нови придобивки - удобни матраци за всички легла, климатик и смарт LCD телевизор. В жилището, което подпомогнахме, в момента живеят осем деца на възраст от 7 до 16 години. 

Общата дарена сума на ЦНСТДБУ Стара Загора е 3021 лв. Това беше последният проект, който реализирахме със събраните средства от Коледната благотворителна кампания на Булагро Груп през 2022 година.

Блясъкът в невинните детски очи и усмивките на лицата са най-голямата награда за доброто, което всички ние ЗАЕДНО успяхме да сътворим! Благодарим на всички, които се включиха в кампанията!


Всички проекти, подкрепени от Фондация "Христофор Бунарджиев", можете да разгледате тук:

bunardzhiev-foundation.org

Сметката на фондацията, по която можете да направите дарение, е:

BG18RZBB91551005689152
BIC: RZBBBGSF
КВС Банк България ЕАД

ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Компаниите на Булагро