Начало  ›  Новини  ›  Тематичен календар на Булагро за 2022 година

Тематичен календар на Булагро за 2022 година

С наближаването на края на една трудна и предизвикателна за всички ни година, искаме да ви разсеем и развеселим с малко кадри от заснемането на нашия интересен и дългоочакван проект - тематичен календар на Булагро за 2022-ра година!

В календара участват 12 модела, сред които прима балерината на старозагорската Опера, гостуващи балерини от Япония и Италия, топ модели на агенция "Визаж", талантливи бъдещи актриси от НАТФИЗ.

Снимките са направени на няколко различни локации - полетата на Булагро Земя в околностите на с. Яздач, полето на нашия клиент Влади Минчев в с. Аспарухово, кравефермата на ЕТ Ненко Трифонов в град Баня и сервизния център на Булагро Машини в Стара Загора.  

Създател на календара е Радостин Димитров - Рад. Той е старозагорски художник и фотограф, известен и уважаван със своите интересни и нестандартни проекти, като уникалната изложба "Изкуството съживява", както и редица други творби, спечелили национални и международни отличия. Рад се гмурна в работата по календара ни с вдъхновение и ентусиазъм и успя да улови прекрасни кадри, разкриващи богатата душа на българското земеделие. 

Фотосесиите стартираха още през февруари месец, за да обхванат всички пъстри нюанси на красивите ни родни полета и да запечатат в действие топ продуктите в портфолиото на Булагро. Снимачният процес беше дълъг и труден, но и изключително зареждащ за всички участници. В следващото видео ви представяме една малка част от него, под акомпанимента на химна на Булагро.

 

Компаниите на Булагро