Начало  ›  Новини  ›  Булагро и Партньори в Лас Вегас и Ню Йорк

Булагро и Партньори в Лас Вегас и Ню Йорк

В края на месец октомври с група от участници в програмата "Булагро и Партньори по Света" посетихме две дестинации, които със сигурност ще останат в спомените ни завинаги - Лас Вегас и Ню Йорк.

Лас Вегас - световната столица на хазарта, меката на нощния живот и забавленията, градът, който никога не спи - прочутият американски град определено ни заслепи със своята пищност, пъстрота и нестихваща енергия. Програмата ни включваше разходка по популярната улица Стрип, събрала някои от най-скъпите и атрактивни хотели и казина в света. Снимахме се пред някои световни забележителности като Айфеловата кула, Статуята на свободата и Венецианските канали - разбира се не истинските, но поразително добри техни копия. Гледката от 350-метровата кула на хотел Стратосфера беше спираща дъха, а сред останалите запомнящи се атракции бяха многобройните музеи, галерии и прочутите сватбени параклиси, чиито брой надхвърля 50! 

След вълнуващия ни престой в "Града на греха", ни предстоеше посещение на едно истинско чудо, сътворено от природата - Гранд Каньон - един от най-дълбоките каньони в света, разположен на река Колорадо в щата Аризона. Денят ни бе вълнуващ и наситен с приказни гледки!

Последната част от пътуването ни бе "Голямата Ябълка" - градът, който всеки трябва да посети поне веднъж и да усети пулса му - Ню Йорк! Успяхме да видим известната сграда Empire State Building, музея на Мадам Тюсо, да се разходим по пъстрите улици на Манхатън и да се полюбуваме на светлините на нощния град от борда на речен кораб.

Благодарим на всички, които се включиха в това динамично и вълнуващо пътешествие до "Страната на неограничените възможности"! Очакваме ви отново в предстоящите ни разходки до най-красивите кътчета по света!

Компаниите на Булагро