Начало  ›  Новини  ›  Булагро и Партньори на круиз по река Дуро

Булагро и Партньори на круиз по река Дуро

Едно пътуване, което ще остане завинаги в сърцата ни!

Стръмни брегове, грандиозни терасовидно разположени винени масиви, простор, пъстрота и една мистична река... Не напразно долинаната на Дуро е част от културното наследсво на Юнеско.

Първото пътешествие за 2023-та година по програмата ни за лоялни клиенти "Булагро и Партньори" беше изпълнено с дъх на ароматно вино под топлината на галещото португалско слънце! Качихме се на борда на кораба Дуро Куин и отплавахме на незабравим круиз, който ни отведе до толкова много магични кътчета! Насладихме се на красотата на Порто, опитахме портвайн, потопихме се в колорита на малките градчета Пиняо и Барса д‘Алва и тяхната средновековна атмосфера. Очарова ни Саламанка - стар университетски град в Испания, прочут с невероятната си архитектура и Plaza Mayor, един от най-впечатляващите площади в света! А красивите залези на борда на Дуро Куин в приятната компания на колеги и приятели със сигурност ще запомним за дълго!

Благодарим на всички, които се включиха в това незабравимо пътешествие и ви очакваме отново, за да опознаем още прекрасни кътчета по света заедно!

Компаниите на Булагро