Начало  ›  Новини  ›  Булагро Машини сключи ексклузивен дилърски договор с английския бранд Horizon Agriculture

Булагро Машини сключи ексклузивен дилърски договор с английския бранд Horizon Agriculture

Щастливи сме да обявим новото си партньорство с водещата английска компания в областта на машините за no-till и strip-till земеделие - Horizon Agriculture!

Страстта на нейния основател Джордж Слай към агрономията и активната му кампания за насърчаване на по-добро здраве на почвата чрез принципи на регенеративно земеделие, са движещата сила зад стартирането на собствен бизнес през 2006 г.
Семейната ферма на Sly с площ от 300 хектара в Линкълншър, Англия, е в основата на дейността на компанията, като предоставя възможност за провеждане на жизненоважни изследвания на място, резултатите от които информират и допринасят за процеса на разработване на продуктите.
През 2019 г. Sly Agri е преименувана на Horizon Agricultural Machinery Ltd, чийто фокус е производството на иновативни селскостопански машини, които улесняват регенеративното и природосъобразно земеделие.


На предстоящото изложение БАТА АГРО ще имате възможността да се запознаете отблизо с два от моделите на Horizon Agriculture:

  • директната сеялка DSX с 4700 литра секционен бункер (60:40), хидравлично регулируем натиск на изсяващите апарати до 300 кг и възможност за прилагане на до 4 продукта едновременно, както и опция надграждане на работната ширина;
  • шестредовия strip-till култиватор SPX с работна дълбочина до 35 см, хидравлично автоматично нулиране на всяка култивираща секция със задаване на налягане от 10 бара до 200 бара и възможност за добавяне на торовнасяне. 

За повече информация относно продуктите на Horizon Agriculture, потърсете вашия регионален представител на Булагро Машини, или позвънете на тел. 0885 598 389.

Компаниите на Булагро