Начало  ›  Новини  ›  Чудесен Ден на Техниката проведе Булагро Машини в Добрич

Чудесен Ден на Техниката проведе Булагро Машини в Добрич

За нас беше удоволствие да посрещнем мнозина земеделци от североизточна България в Булагро Център - Добрич, където отделихме специално внимание на техниката за почвообработка за предстоящия сезон и показахме нагледно основните преимущества на машините на Pottinger. Заслужен интерес предизвика набиращата популярност 8-метрова дискова брана Pöttinger Terradisc, която е с изцяло нова конструкция и вече трета година се представя отлично по родните полета.

Два модела култиватори за слята повърхност на Einböck - Rotarystar и Aerostar, навесна торачка Bogballe, механична сеялка Vitasem, разнообразие от плугове Servo, дискови брани с 4, 6 и 8 метра работна ширина, шредери и раздробители Falc и продълбочители Badalini с дискова секция или работни органи тип таралежи - всички тези машини фермерите разгледаха отблизо, споделиха своя опит и получиха отговори на въпросите си.

Съветът, който отправиха нашите търговски и продуктови специалисти, беше да не се отлагат инвестициите в нужната техника за предстоящия сезон, тъй като се очаква ново поредно повишение на цените на машините до края на годината, предизвикано от непрекъснатото поскъпване на суровините и затруднение в доставките.

След приключване на работната част, се почерпихме и си пожелахме спорно начало на новия сезон!

Компаниите на Булагро