Начало  ›  Новини  ›  ТУРНЕТО НА БУЛАГРО МАШИНИ НЕ ПОДМИНА И СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

ТУРНЕТО НА БУЛАГРО МАШИНИ НЕ ПОДМИНА И СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

Полевата демонстрация на Булагро машини в с. Бутан на 13.08.2015 г. премина под знака на огромен интерес от страна на земеделските производители в региона. В демонстрацията участваха цяла плеада от висококачествени селскостопански машини, сред които самоходната пръскачка на HARDI ALPHA, плуг SERVO, култиватор SYNKRO, дискова брана TERRADISC, мулчираща сеялка TERRASEM на POETTINGER. Беше изложен и телескопичния товарач на немския производиdел SCHAEFFER LADER, както и най-новото попълнение - торачките BOGBALLE.

Радко Христов, специалист торове и хранене на растенията, запозна фермерите с нашите нови продукти – акценти за предсеитбена употреба, които подпомагат културите в зимния период и при стресови условия. Най-новото ни предложение за основно торене е линията Fertimax+: Fertimax+ 10:20+S /произведен за Булагро от Елексир Зорка, един от водещите торови заводи в Европа/ и Fertimax+14:14:14 /произведен в Йордания/. Другият акцент бе поставен върху Радифарм /на Валагро, Италия/- биостимулатор с доказан ефект за развитие на здрава и витална коренова система.

За поредна година благодарим сърдечно на домакина ни, г-н Любомир Йотов и на гостите на демонстрацията. Заповядайте на последната за лятното ни турне демонстрация в с. Доганово на 18.08.2015 г. 

Компаниите на Булагро