Начало  ›  Новини  ›  ТРЕТА ПОРЕДНА ЛЯТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ В ЗАФИРОВО

ТРЕТА ПОРЕДНА ЛЯТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ В ЗАФИРОВО

Въпреки рекордните жеги, множество любопитни земеделци се събраха на землището край с. Зафирово на 30.07.2015 г. за да наблюдават работата на утвърдилите се машини, предлагани от Булагро машини АД. Особен акцент беше поставен върху австрийския производител POETTINGER със своите неподражаеми плугове, дискови брани, пневматични и мулчиращи сеялки. Фермерите бяха информирани и относно актуалните предложения за семена и растителна защита за предстоящата есенна кампания.

Радко Христов, специалист торове и хранене на растенията, запозна фермерите с нашите нови продукти – акценти за предсеитбена употреба, които подпомагат културите в зимния период и при стресови условия продукти от линията Fertimax+: Fertimax+ 10:20+S /произведен за Булагро от Елексир Зорка, един от водещите торови заводи в Европа/ и Fertimax+14:14:14 /произведен в Йордания/. Другият акцент бе поставен върху Радифарм /на Валагро, Италия/- биостимулатор с доказан ефект за развитие на здрава и витална коренова система.

Христина Зангоци представи гамата висококачествни сертифицирани семена, произведени от Булагро Земя: пшеничните сортове Енола, Драгана и Лилия /ексклузивно от Булагро/ и ечемик Лардея и Емон са с българска генетика, пшеница Амикус и Вулканос /предлаган само от Булагро/ и ечемик Ханелоре са от Saatbau Linz, Австрия; и Собел и Софру, сортове пшеница на френската компания  Caussade Semences. 

С голяма благодарност към домакините ни от ЗК "Атила Зафиров" и на уважилите ни фермери, Булагро машини се отправят към следващата си дестинация - с. Вълчитрън на 04.08.2015 г. 

Компаниите на Булагро