Начало  ›  Новини  ›  ТРАДИЦИОННАТА ПОЛЕВА ДЕМОНСТРАЦИЯ ВЪВ ВЪЛЧИТРЪН

ТРАДИЦИОННАТА ПОЛЕВА ДЕМОНСТРАЦИЯ ВЪВ ВЪЛЧИТРЪН

И понеже лятото не може да мине без поне една полева демонстрация, Булагро Машини спази традицията, организирайки такава на полето край Вълчитрън, където любезен наш домакин беше Георги Таров.

Акцент в презентацията беше 8-метровия гигант, дисковата брана на POETTINGER Terradisc 8001Т. Резултатите от работата с внушителната машина бяха безапелационни и очевидни за всички гости. По полето премина и нейният по-малък събрат, 6-метровата дискова брана на POETTINGER, добре позната на българските фермери, както и мулчиращата сеялка POETTINGER Terrasem, позволяваща прецизност на изсяване от най-висок клас. Гостите видяха на живо и ефекта от нововъведената система за защита от камъни NOVA при плугове POETTINGER.

Утвърдената на пазара самоходна пръскачка HARDI Alpha също мина по полето, демонстрирайки разликата в отвяването с и без използване на патентованата от HARDI система за пръскане с въздушна асистенция.

Бяха представени също и хедерите на италианския производител DOMINONI, предлагани ексклузивно на българския пазар от Булагро Машини с 3 годишна пълна гаранция, специалиста в култивирането, австройската марка EINBOECK, както и балиращите машини на италианския бранд MASCAR.

За нас беше удоволствие да се видим с Вас на полето! Благодарим Ви!

Компаниите на Булагро