Начало  ›  Новини  ›  Супер предложения за високодобивни семена слънчоглед от Булагро

Супер предложения за високодобивни семена слънчоглед от Булагро

С покачването на температурите активната сеитбена кампания при слънчогледа започна с пълна сила. Ако все още не сте засяли слънчоглед, можем да ви помогнем с избора на високодобивен хибрид, подходящ за почвено-климатичните особености във вашия регион.

Само при нас можете да откриете високодобивния хибрид на Caussade Semences – Дженова CL, който е подходящ за студени райони и има отлична устойчивост на суша. Той е средноранен, със средна масленост от 47,6% и добиви от 350-380кг/дка в северна България. Друг хитов продукт на френските селекционери е Ноумеа. С предпочитаната от мнозина трибенурон-метил устойчива технология, хибридът е много адаптивен и пластичен в различни климатични райони. Средната масленост при него е 46.5%, специфичното тегло е от 41 и поддържа отличен фитосанитарен профил в различни почвено-климатични условия.

От Clearfiled Plus технологията можем да ви предложим Джанис CLP от Euralis. Това е хибрид със здрава и стегната пита, високотолерантен към всички икономически важни заболявания, със средно съдържание на масло от 47% и висок и стабилен добив при всички почвено-климатични условия.

Друг предпочитан от много производители хибрид е Естива на Syngenta. Този слънчоглед е от Clearfield технологията и е сред най-ранните хибриди. Има отлична устойчивост към фомопсис, склеротиния по питата и корена, а потенциалът му за масленост е средно 46%. Естива е много популярен и преуспяващ хибрид за интензивна технология.

За привържениците на американската селекция предлагаме богат избор от хибриди на фирмата Pioneer. Много от тях поддържаме на склад, а за по-подробна информация и горещи ценови предложения, моля свържете се с Вашия регионален представител → https://bit.ly/regionalni_predstavitelstva

Компаниите на Булагро