Начало  ›  Новини  ›  Сервизните ни специалисти преминаха двудневно предсезонно обучение

Сервизните ни специалисти преминаха двудневно предсезонно обучение

В средата на месец юни целият сервизен екип на Булагро Машини се събра в карловското село Ведраре, за да опресни знанията си при основните селскостопански машини, използвани през летния сезон. 

Обучението включваше комбайни Джон Диър, косачки и сеносъбирачи POTTINGER, балиращи машини за правоъгълни бали CICORIA и за рулонни бали MASCAR MONSTER CUT, плугове и сеялки POTTINGER, фуражомиксиращи ремаркета SGARIBOLDI. Колегите проследиха машините в работен процес на полето и обмениха своя опит по отношение на ключови моменти в поддръжката и ремонта им. 

Този тип изцяло практически обучения са традиционни за сервизния екип на Булагро Машини и се провеждат поне два пъти в годината, преди старта на кампаниите по прибиране на реколтата и сеитба. 

По време на мероприятието, колегите посетиха храма "Свети Архангел Михаил" в гр. Калофер, където бе извършен тържествен водосвет за здраве, а отецът от храма им подари красива икона на Света Богородица. 

Така, заредени с нови сили и знания, сервизните техници от Булагро Машини започнаха летния сезон и при нужда, ще бъдат винаги на Ваше разположение!

Компаниите на Булагро