Начало  ›  Новини  ›  Семената за Вашия УСПЕХ

Семената за Вашия УСПЕХ

Булагро АД предлага на българския пазар собствено производство сертифицирани семена, чието качество се гарантира още от семепроизводния посев.
 
Защо да изберете НАШИТЕ семена?
 
От 2013 година в базата на Булагро Земя в старозагорското село Яздач функционира модерен завод, в който произведените семена се заготвят, почистват, пакетират и подготвят за експедиция. Семепочистващата техника е от най-висок клас на немския производител Шмидт-Зеегер/Бюлер, а през 2014 година заводът се сдоби и с обеззаразяваща машина ПЕТКУС от последно поколение. Капацитетът, с който функционира заводът, е 4.5 тона в час. 
От юли 2017 година разполагаме и с машина за грубо почистване от примеси на Агроконсулт Метал.
Интегрирайки най-новите технологии в бранша, ние гарантираме качеството на продукцията от полето до вашата врата!

Кои са нашите предложения за сезон ЕСЕН 2017?

Нашата специална селекция включва семена пшеница, ечемик, тритикале и рапица - френска, австрийска и българска генетика.
Доказаният боец МАЗАРИ отново е наше ексклузивно предложение при рапица. И през изминалия сезон МАЗАРИ се представи отлично на полетата на всички наши клиенти и задмина конкурентите си.
Отлични резултати на полето на Булагро Земя показа новият сорт зимна пшеница на Косад Семанс - СОСТЕН. 
Сортът ЕЪРБЪС на Лимагрейн също е нов и с отлични хлебопекарни качества.
За първи път ви представяме и ЗАЗНИБАР на Лимагрейн - 6-редов зимен фуражен ечемик от ново поколение, с много високи резултати от изпитване в България.
 

семена булагро есен 2017


Побързайте и заявете своите семена СЕГА! Количествата се изчерпват бързо.

Компаниите на Булагро