Начало  ›  Новини  ›  Регионална техническа среща в Бургас

Регионална техническа среща в Бургас

Последният четвърти регионален семинар от зимната ни серия се проведе на 21-ви февруари в хотел Мираж, гр. Бургас. 

Земеделците от източна България проявиха силен интерес към специалните предложения на Булагро АД за пролетно подхранване на културите, за сеитба на слънчоглед и царевица и за предстоящите растителнозащитни мероприятия. Акцент отново беше продуктовата гама на италианския лидер в производството на листни и микрогранулирани торове и биостимулатори - Валагро - международна компания с 37-годишна история, представена в България ексклузивно от Булагро. 

Гост-лекторите от компаниите Косад Семанс, Еуралис, Ариста и ДюПон представиха топ продуктите си за пролетната кампания, които фермерите имат възможност да закупят само от Булагро. Представители на френската фирма Аксереал запознаха гостите със селекцията си от твърда пшеница, пролетна пшеница и ечемик, пролетен грах и соя.

На втория ден от семинара представихме техниката на световните производители Poettinger, Hardi, Bogballe, Mascar, Badalini, с помощта на която Булагро Машини гарантира, че почвата ще бъде обработена прецизно и растенията ще получат необходимите им хранителни елементи и защита по най-ефективния начин.

Благодарим на всички колеги и партньори за интереса към нашите регионални семинари. Надяваме се, че сме Ви били полезни и Ви желаем успешна и плодородна година с подкрепата на БУЛАГРО!

Компаниите на Булагро