Начало  ›  Новини  ›  Регионална среща с фермери от региона на Русе

Регионална среща с фермери от региона на Русе

На 11-ти август, в релаксиращата обстановка на винарски комплекс "Седем Поколения" край Русе, представихме пред наши клиенти от региона комплексни решения за есенната кампания при житни и рапица.

Булагро АД е лицензиран производител на семена за посев пшеница, ечемик и тритикале, които излизат от модерния ни завод почистени, заготвени, обеззаразени и третирани с растежния регулатор RADIFARM. И през този сезон ви предлагаме най-добрите и високодобивни сортове с френска, австрийска и българска генетика - пшеница Состен, Собел, Солвейг (Caussade Semences), Еърбъс, Авеню, Анапурна (LG), Амикус, Вулканус (Saatbau), Драгана (ДЗИ), ечемик Занзибар (LG), Жуп (Caussade Semences) и тритикале Трисмарт (Caussade Semences). При рапицата нашето ексклузивно предложение е Мазари (Caussade Semences), която и през изминалия сезон доказа, че е истински боец.

Друг основен акцент в презентацията бяха комбинираните и фосфорни торове за предсеитбено приложение на специални цени и гъвкави условия на плащане. Разбира се, отделихме внимание и на биостимулаторите на VALAGRO, които ще дадат силен старт на културите и ще ги предпазят от стрес през есента и зимата.

Благодарим на всички, които дойдоха, за да споделим опит и приятни емоции! Желаем Ви успешна сеитба!

Компаниите на Булагро