Начало  ›  Новини  ›  Презентация на Булагро Машини в Добрич

Презентация на Булагро Машини в Добрич

На 27.07 в модерната база на Булагро Машини в Добрич фермери от региона се запознаха с богатата гама от техника за почвообработка, пръскане и торене, която предлагаме.

Сред акцентите беше самоходната пръскачка HARDI ALPHA, която демонстрирахме в режим на пръскане с и без включена TWIN система. „Показахме нейните възможности и най-вече опцията за пръскане с въздушна асистенция, която е уникална и е изобретение, патентовано от HARDI преди 28 години. Тази опция има няколко предимства. Чрез нея се намалява обема на използваната вода с 50%, а също така и разходите за химикали. Там намалението е с от 5 до 30%, което представлява добра финансова изгода за стопаните. Една от най-специфичните и полезни възможности на пръскачката HARDI ALPHA е, че разсейката от въздуха се намалява драстично и машината може да работи и в по-ветровито време, и с по-висока работна скорост.“, обясни търговският директор на Булагро Машини г-н Митко Желязков . Обемът на резервоара на тази 30-метрова пръскачка е 4100 литра, а работният й просвет е 1,65 см.

Сред другите интересни за фермерите машини бяха плугът SERVO 6.50 с иновативната система за нон-стоп защита от камъни, дисковата брана Terradisc 6001T и мулчиращата сеялка Terrasem C6 на Poettinger, както и ротационният култиватор на Einboeck - модел Rotarystar. 

С клиентите ни от региона поговорихме за предстоящите есенни операции и за предимствата на техниката, предлагана от нас, а накрая се почерпихме и си пожелахме успешна сеитба!

Компаниите на Булагро