Начало  ›  Новини  ›  Посещение на студенти от Висшето Франкофонско Училище в София

Посещение на студенти от Висшето Франкофонско Училище в София

На 4-ти април централният офис на Булагро Груп в гр. Стара Загора бе посетен от студенти - магистри по Бизнес Администрация от Висшето Франкофонско Училище по Администрация и Мениджмънт, гр. София. Посещението имаше за цел да запознае студентите с дейността на холдинга и да им даде полезни идеи, които да вложат в предприемаческите си проекти за стартиране на нов бизнес.

Д-р инж. Христофор Бунарджиев, изпълнителен директор на Булагро Груп, изнесе интересна презентация, представяща историята и развитието на компаниите през годините. Следваше част с въпроси към нашите търговски мениджъри, които с удоволствие отговориха на всички и обясниха тънкостите по снабдяването, складирането и доставката на продуктите за растителна защита, торове, семена и селскостопанска техника. 

За да затвърдят познанията си и да добият реална представа за ежедневните процеси в компанията, студентите посетиха и логистичния център на Булагро АД в гр. Нова Загора. 

Екипът на Булагро благодари на студентите и преподавателите от Висшето Франкофонско Училище за проявения интерес към нашата компания и и им желае попътен вятър и много успехи във всяко бизнес начинание!

Компаниите на Булагро