Начало  ›  Новини  ›  ПОЛЕВИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ НА БУЛАГРО СЪБИРАТ ФЕРМЕРИ В ЦЯЛАТА СТРАНА

ПОЛЕВИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ НА БУЛАГРО СЪБИРАТ ФЕРМЕРИ В ЦЯЛАТА СТРАНА

Полевите демонстрации на БУЛАГРО са в разгара си през месец Август. Земеделците от регионите Враца, Плевен и Силистра вече се убедиха в нашите прецизни машини и висококачествени продукти.  

Акцентите в областта на агро-техниката тази година са обръщателните плугове, дискови брани и сеялки PÖTTINGER, прикачени и самоходни пръскачки HARDI, товарачите SHAFFER LADER и тракторите JOHN DEERE. Посетителите имат възможност да наблюдават отблизо как се представят машините и да научат повече за специфичните им характеристики.

Презентираните сортове семена, предлагани от Булагро, са високодобивната пшеница ЛИЛИЯ, както и рапицата SCELNI на френската компания Caussade Semences, които са идеален избор за предстоящия сезон.

В областта на растителното хранене се представят азотният гранулиран тор EKO БРАТ, биостимулаторът за ранно развитие на корените RADIFARM, растежният стимулатор MEGAFOL и микронутриента BOROPLUS на италианската фирма Valagro.
Следващите демонстрации ще се проведат на 16.08 в с. Крушари, Добричка област, на 20.08 в с. Екзарх Антимово, Бургаска област, на 22.08 в с. Ковач, Старозагорска област и на 24.08 край гр. Хисар. Начален час - 11:00ч.
 

Компаниите на Булагро