Начало  ›  Новини  ›  Полева демонстрация в с. Доганово, обл. София

Полева демонстрация в с. Доганово, обл. София

С демонстрацията в софийското село Доганово приключи изключително успешното ни лятно турне. Пред земеделците от региона показахме техника за пръскане и почвообработка от водещи европейски производители, които БУЛАГРО МАШИНИ представя в България.

Традиционно започнахме демонстрацията с пръскачките на датския лидер HARDI. Първа по полето премина прикачната пръскачка NAVIGATOR 3000, която е сред най-продаваните от този клас в България. За да покажем нагледно патентованата от HARDI уникална система TWIN за пръскане с въздушна асистенция, след NAVIGATOR демонстрирахме модела COMMANDER. Лекият вятър, който подухваше, беше много благоприятен, за да убедят всички с очите си в предимствата на пръскането с помощта на въздух, основното от които е намаленото отвяване на работния разтвор.

Челният телескопичен товарач 8610Т на немската компания SCHÄFFER отново впечатли със своята маневреност и капацитет на повдигане.  

Сред водещите ни брандове разбира се е австрийския концерн PÖTTINGER, който беше и основен акцент в демонстрацията. Първо показахме безупречно дисковане с флагмана TERRADISC 6001. Последваха я мулчиращата сеялка TERRASEM C6 и продълбочителят BADALINI HERCULES MEGA. Завършихме с перфектна оран от SERVO 25, оборудван с цели дъски.

Освен машините, които наблюдаваха в действие, земеделците имаха възможност да се запознаят и с още няколко стационарно изложени модела, сред които най-новата къса комбинация за разрохване на почвата и сеене от PÖTTINGER - FOX 400 и VITASEM 402, която ще бъде представена и на предстоящата БАТА АГРО от 30-ти август на летището в Стара Загора. Австрийската компания EINBÖCK беше представена с култиватора за разтрошаване на почвената кора AEROSTAR, а датския лидер в тороразпръскващата техника - с прикачния модел M2 PLUS.

Благодарим на всички над 1000 фермери от цяла България, които станаха част от нашия грандиозен тур и проявиха интерес към предложенията на БУЛАГРО!

Желаем Ви много здраве и успешна есенна кампания!

Компаниите на Булагро