Начало  ›  Новини  ›  ПОЛЕВА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА EINBÖCK CHOPSTAR + ROWGUARD КРАЙ СИЛИСТРА

ПОЛЕВА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА EINBÖCK CHOPSTAR + ROWGUARD КРАЙ СИЛИСТРА

На 1-ви юни в землището на с. Белица, Силистра, показахме пред фермерите от региона култиватора за окопни култури на EINBÖCK - CHOPSTAR, заедно с иновативната система за автоматично управление с камера - ROW-GUARD.

Земеделците проследиха с интерес прецизната работа на машината, оборудвана с пружинни палци за перфектен механичен контрол на плевелите. CHOPSTAR може да се приспособи за почти всички видове окопни култури. Възможно е разстояние между редовете от 25 до 150 см. За малки растения се предлагат защитни пластини или дискове, които при по-големите култури лесно могат да се вдигнат или демонтират, така че машината да може да се използва за окопаване. Култиваторите с по-големи работни ширини имат хидравлично сгъваща се рама. 

Към култиватора беше инсталирана системата ROW-GUARD, която осигурява постоянна прецизност по време на работа и по-висока производителност, дори и при високи работни скорости. Всички настройки се извършват от терминала в кабината на трактора. Камерата заснема редовете от култури директно пред работния орган. Снимката се анализира в съответствие с конфигурацията от терминала. Вземайки предвид тези данни, работният орган се позиционира над редовете чрез хидравличната рамка за странично изместване. Използвайки ROW-GUARD, трактористът трябва само да се концентрира върху карането в правилния ред, точното управление на трактора се извършва от системата за управление.

Прецизната почвена обработка на CHOPSTAR и ROW-GUARD впечатли присъстващите на демонстрацията и със сигурност ще спечели нови доволни клиенти на EINBÖCK и БУЛАГРО МАШИНИ.

Компаниите на Булагро