Начало  ›  Новини  ›  Полева демонстрация в с. Крояч, обл. Разград

Полева демонстрация в с. Крояч, обл. Разград

Въпреки сушата и горешото време, машините ни се представиха отлично и на предпоследната демонстрация от мащабната лятна кампания на Булагро край разградското село Крояч. Фермерите от региона проследиха с особен интерес представянето на дисковата брана, мулчиращата сеялка и обръщателният плуг с нарезни дъски на австрийския концерн Пьотингер, както и продълбочителят на италианската компания BADALINI, отличаващ се с невероятно здрава изработка.

Друг акцент на събитието беше нагледното представяне на разликата между конвенционално пръскане и патентованата система HARDI TWIN за пръскане с въздушна асистенция, реализирано с едновременната работа на прикачната пръскачкa NAVIGATOR и самоходната ALPHA EVO. 

За финал своята маневреност и капацитет на повдигане демонстрира телескопичния товарач на немската компания SCHAFFER LADER. След традиционната снимка за спомен с нашите клиенти, всички се почерпихме, обменихме опит и си пожелахме успешна сеитбена кампания!

Благодарим на любезния ни домакин Иван Пенев за предоставеното поле и техника, както и за доверието, което ни гласува през годините!

Компаниите на Булагро