Начало  ›  Новини  ›  ОТКРИТ ДЕН НА БУЛАГРО МАШИНИ В ДОБРИЧ

ОТКРИТ ДЕН НА БУЛАГРО МАШИНИ В ДОБРИЧ

На 14. март 2019 г. базата на фирма Булагро Машини АД в гр. Добрич отвори врати за множеството заинтригувани фермери от региона, за да им представи висококачествена селскостопанска техника на лидери в бранша като HARDI, POETTINGER, BOGBALLE, EINBOECK, MASCAR и др. 

Своята премиера за българския пазар направи новата и единствена по рода си самоходна пръскачка Hellios III на датския производител HARDI, характеризираща се с ниско тегло, компактност, икономичност и висока производителност. Подходяща както за равнинни, така и за по-хълмисти райони, Hellios III е отлично решение за малки и средни стопанства. Hellios III е най-леката пръскачка в своята категория, с ненатоварено тегло само 7,2 тона. Това, в съчетание с двигателя от 170 к.с. и уникалната хидромеханична трансмисия, позволява на машината да започне работа в началото на сезона, тъй като работи перфектно и при по-мека почва. 

Високопроизводителната самоходна пръскачка HARDI Alphа също беше представена, впечатлявайки с иновативни решения за пръскане с въздушна асистенция без отвяване, водещо, от своя страна, до значителни икономически ползи. Не отсъстваха и прикачните Ranger и Navigator, добре познати на българските фермери. 

В разгара на пролетния сезон интерес предизвикаха и италианските редови сеялки на MASCAR, както и високопрецизните тороразпръскващи машини на датския производител BOGBALLE. 

Фермерите с интерес огледаха и почвообработващите и изсяващите машини на POETTINGER, както и внушителния култиватор Taifun на австрийската компания EINBOECK. 

Благодарим на всички наши гости, че отделиха от времето си, въпреки натоварената си програма в пролетния период. Пожелаваме им добри реколти!

Компаниите на Булагро