Начало  ›  Новини  ›  ОБИКОЛКА НА ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ ЕМИРСТВА ПРЕЗ ЯНУАРИ ЗА УСПЕШЕН СТАРТ НА ГОДИНАТА

ОБИКОЛКА НА ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ ЕМИРСТВА ПРЕЗ ЯНУАРИ ЗА УСПЕШЕН СТАРТ НА ГОДИНАТА

Програмата Булагро и Партньори започна 2016 г. с едно особено интригуващо пътуване – круиз до Обединените арабски емирства. Организирани в 2 групи, туристите прекараха най-студените януарски дни на луксозен круиз с плуващия град MSC Musica.

Първа спирка на пътешествието беше Абу Даби  -  столицата на Обединените арабски емирства, грабваща вниманието ви още от първата секунда с бляскавата си модерна архитектура, която артистично свързва настоящето и миналото на този невероятен град.  Независимо дали посещавате една от най-големите джамии или се разхождате по модерния крайбрежен булевард Cornich,  Абу Даби е особено впечатляващ със своите мащаби и величественост.

Пътешествениците имаха възможност да посетят и град Кор Ал Факан, разположен на източното крайбрежие на Емиратите, в най-консервативното Емиратство Шаржа. Разгледахме и Мускат, столицата на Султанат Оман, където се намира най-голямата в света  джамия – GRAND MOSQUE.

Последен, но не и по значение, остана Дубай. Известен с пясъците, слънцето и отличните си търговски центрове, днес джамиите и кулите на Стария Дубай се оглеждат в новите блестящи небостъргачи. Групите ни разгледаха разбира се и кулата Бурж Халифа, която със своята обща височина от 828 m е най-високата конструкция, строена някога. Именно в Дубай бяха презентирани новите пакетни програми на Булагро за пътуване по света през 2016 г. лично от г-н Бунарджиев.

Благодарим на всички наши партньори за вълнуващия круиз до Обединените арабски емирства и им пожелаваме успешна 2016 година!

Компаниите на Булагро