Начало  ›  Новини  ›  Нов течен листен тор в портфолиото на Булагро АД - CODAFOL MAXIMUS 8.11.3

Нов течен листен тор в портфолиото на Булагро АД - CODAFOL MAXIMUS 8.11.3

От тази есен в портфолиото на Булагро АД ще намерите още един изключително висококачествен продукт с доказана ефективност - течния листен тор CODAFOL MAXIMUS 8.11.3.

CODAFOL MAXIMUS е NPK тор, идеален за листно приложение, обогатен с макро- и микроелементи, аминокиселини и природни стимуланти. Той се абсорбира бързо и осигурява ободряващо, антистресово действие, като увеличава качеството и количеството на продукцията, особено при екстензивните култури - пшеница, рапица, слънчоглед, царевица, памук, грах, нахут и др. 

По време на най-чувствителните фенологични фази на културата CODAFOL MAXIMUS гарантира оптималния принос на фотоусвоимите и хранителните вещества. Отлично влияние оказва и при състояния на БИОТИЧЕН и АБИОТИЧЕН СТРЕС.

Производител е испанската компания SAS, която Булагро АД представя ексклузивно на българския пазар вече седма година. Тя е сред лидерите в производството на течни листни торове, със сериозно представяне в над 40 страни по целия свят. В съответствие с целта си да е винаги в крак с изискванията на пазара, SAS постоянно обновява гамата си от устойчиви и ефикасни решения и продукти за подобряване на храненето, здравето и селективното стимулиране на техническите култури. 

Повече за продукта можете да намерите ТУК

Компаниите на Булагро