Начало  ›  Новини  ›  Новата HARDI RUBICON 9000 - НАЙ-ГОЛЯМАТА САМОХОДНА ПРЪСКАЧКА В СВЕТА!

Новата HARDI RUBICON 9000 - НАЙ-ГОЛЯМАТА САМОХОДНА ПРЪСКАЧКА В СВЕТА!

RUBICON бележи началото на нов клас самоходни пръскачки, предназначени да задоволят изискванията за производителност на големите фермери. Перфектното съчетание на капацитет и лекота на работа осигурява блястящо представяне, което прави ежедневното пръскане лесно и бързо. Получете над 10 000 декара пръскани площи на ден, при това с по-добро приложение и при по-високи скорости на пръскане!
 
RUBICON 9000 ще издигне Вашата продуктивност и лекота на работа на съвсем различно ниво. Увеличеният капацитет на резервоара не само ще увеличи производителността, но ще подобри и навремеността на пръскането. 
 
А когато времето е един от най-важните фактори, защо да го губите в зареждане, когато можете да продължите да пръскате? Капацитетът Ви позволява да продължите да пръскате за по-дълго, като намалите времето за придвижване и пълнене. Когато времето е всичко – не го губете в пълнене.
 
Характеристики на RUBICON:
 
Максимална продуктивност
С предно разположени алуминиеви криле HARDI AluForce от 36 до 52 метра
 
 ХАРДИ РУБИКОН 9000
 
RUBICON има необходимата мощност и въртящ момент, за да носи безпроблемно по полето до 9000 литра и 52 метра крила.  Използването на най-технологично напредналия и икономичен двигател Cummins® 8.9L QSL 9 Tier 4 Final, с мощност до 380 к.с. (283 kW), осигурява максимало представяне, надеждност и скорост до 55 км/ч. Двигателят е възможно най-добрият за задвижване на 4WD хидростатичната трансмисия от Danfoss.
 
Модерен двигател
RUBICON е задвижван от  най-модерния двигател Cummins© QSL 9 Tier 4 Final с 380 к.с. (283kW), за да Ви осигури мощност и надеждност, когато се нуждаете от тях. Двигателите Cummins са по-тихи, по-екологични и са лидер в предоставянето на мощност за хидростатични трансмисии. 
ХАРДИ РУБИКОН 9000 ДВИГАТЕЛ
 
Хидравлична настройка на работната ширина
Колеята на RUBICON може да се регулира в движение - от 3,0 м до 4,0 м. Интегрираното въздушно окачване осигурява по-добро шофиране и представяне.
 
 ХАРДИ РУБИКОН ХУДРАВЛИЧНА НАСТРОЙКА
 
RUBICON предефинира понятието „стабилност на крилата“: революционната система с пневматично окачване позволява независим контрол на твърдостта на пружините и осите, фиксирани от двете страни на централната рама. Крилата остават стабилни дори и в най-тежките условия на работа.
 
Широката централна рама осигурява перфектна видимост в движение. Пружината държи централната рама в средна позиция, а хидравличният демпфер абсорбира енергия от движението на крилата. Хидравличен актуатор, управляван от кабината, оказва повече или по-малко напрежение върху пружината, за да промени съпротивлението.
 
Подобрен дизайн на кабината
Широка и просторна кабина със седалка от естествена кожа, с опция за подгряване/охлаждане.
 
 КАБИНА РУБИКОН 9000
 
Ненадминатата видимост на RUBICON позволява цялото протежение на крилата да бъде в полезрението ви, без да прекъсва изгледа ви напред.
 
Спецификация
 

Резервоар, литри

9000

Помпа, модел

HARDI / центробежна, 680 л/мин

Размах на крилете

36 -  52 м

Разпределение на секциите

от 9 до 18 секции

Резервоар за изплакване

630 литра

Двигател

Cummins QSL 9 Tier 4 final 380 к.с. (283 kW)

Резервоар за гориво

1000 литра

Трансмисия 

Sauer-Danfoss H1

Окачване

OverRide въздушни възглавници + хидравлично Koni's

Ширина на колеята

от 3 до 4 м, с хидравлична настройка

Радиус на завиване (м)

17.88 м

Тегло, празна, 48.5 м                             

15.670 кг

Тегло, пълна, 48.5 м

26.400 кг с  1.000 л. дизел + 630 л. вода за изплакване

Обща дължина (м)

10.2 м - 36 м криле, 12.3 м. - 48 м

Обща височина (м)                               

4.2 м

Широчина със сгънати криле (м)

3.68 м

Просвет (м)

1.85 м

Колела/Гуми                                              

480/95R54 или 380/90 R54 като опция

Спирачки

на 4-те колела, динамични

Компаниите на Булагро