Начало  ›  Новини  ›  Мащабна демонстрация на Булагро Машини в софийското село Равно Поле

Мащабна демонстрация на Булагро Машини в софийското село Равно Поле

Осмата ни демонстрация за това лято беше най-мащабна от страна на демонстрирана техника и се радва на силен интерес от страна на фермерите от софийския регион.

На 11-ти август в село Равно Поле показахме голяма част от портфолиото на Булагро Машини в областта на пръскаща и почвообработваща техника. Земеделците видяха на едно място трите серии прикачни пръскачки на HARDI - RANGER, NAVIGATOR и COMMANDER, последната от които демонстрирахме в действие с включена TWIN система за пръскане с въздух. 

Силовите операции започнахме с плуг PÖTTINGER SERVO 25 с цели дъски, последван от продълбочител BADALINI HERCULES и дискова брана PÖTTINGER TERRADISC. Интересна за фермерите беше и комбинацията от механичната сеялка VITASEM с изсяващи дискове FOX. Показахме и мулчиращата сеялка TERRASEM C6, която събра много положителни отзиви от клиентите ни. Мотичният култиватор ROTARYSTAR и иглената брана AEROSTAR на австийския производител EINBÖCK също бяха сред машините, показали своята сила на полето.

Благодарим на всички, помогнали за организирането на нашата демонстрация, на нашия любезен домакин и, разбира се, на всички клиенти, които уважиха събитието!

Компаниите на Булагро