Начало  ›  Новини  ›  ЛЯТНОТО ТУРНЕ НА БУЛАГРО МАШИНИ ПРОДЪЛЖАВА С ПОЛЕВА ДЕМОНСТРАЦИЯ КРАЙ ПАВЛИКЕНИ

ЛЯТНОТО ТУРНЕ НА БУЛАГРО МАШИНИ ПРОДЪЛЖАВА С ПОЛЕВА ДЕМОНСТРАЦИЯ КРАЙ ПАВЛИКЕНИ

Поредната впечатляваща полева демонстрация на селскостопански машини от най-висок клас бе проведена край павликенското село Мусина на 11. август. Гостите ни на полето видяха колко успешно е пръскането с въздушна асистенция, патентовано от датската фирма HARDI преди повече от 25 години. Демонстрирана беше и пълната серия почвообработващи машини на POETTINGER - култиватор SYNKRO, плуг SERVO, дискова брана TERRADISC, както и мулчитаща сеялка TERRASEM. Успешни в региона са и машините на австрийския производител EINBOECK, като на демонстрацията беше изложен и окопният култиватор CHOPSTAR заедно със система за автоматично водене на култиватора по хоризонтала ROW GUARD, както и мотичният култиватор ROTARYSTAR. Не на последно място, Булагро машини представиха последното попълнение във фирменото си портфолио - датските торачки BOGBALLE.

Радко Христов, специалист торове и хранене на растенията, запозна фермерите с нашите нови продукти – акценти за предсеитбена употреба, които подпомагат културите в зимния период и при стресови условия. Най-новото ни предложение за основно торене е линията Fertimax+: Fertimax+ 10:20+S /произведен за Булагро от Елексир Зорка, един от водещите торови заводи в Европа/ и Fertimax+14:14:14 /произведен в Йордания/. Другият акцент бе поставен върху Радифарм /на Валагро, Италия/- биостимулатор с доказан ефект за развитие на здрава и витална коренова система.

Благодарим на домакините си за гостоприемството и на фермерите, които отделиха от времето си, за да присъстват и до нови срещи в с. Бутан на 13.08.2015 г. 

Компаниите на Булагро