Начало  ›  Новини  ›  Летни дни на техниката 2020

Летни дни на техниката 2020

Летни дни на модерната и високоефективна техника от Булагро Машини!

За трета поредна година ще имате възможността да видите голямо разнообразие от селскостопанска техника на събитията, които организираме в нашите центрове в цяла България.

Акцентът на събитията ще бъдат машините за есенна почвообработка и сеитба на австрийския концерн PÖTTINGER. Фермерите ще видят навесни и полунавесни плугове SERVO с нарезни или цели дъски, дискови брани TERRADISC, механични сеялки VITASEM и мулчиращи сеялки TERRASEM с различни работни ширини.

Друг висококачествен бранд – BADALINI, също ще бъде представен със своите продълбочители с хидравлично регулиране на дълбочината с дискова секция HERCULES MEGA. Хедерите за жътва на слънчоглед и царевица DOMINONI са още едно интересно предложение от Булагро, което ще бъде показано на събитията.

Земеделците ще могат да видят и продуктите на един от лидерите на пазара на пръскаща техника в света – датската компания HARDI, със своите прикачни пръскачки RANGER, NAVIGATOR и COMMANDER (оборудвана с патентованата TWIN система на HARDI за пръскане с въздушна асистенция), както и флагмана – самоходната пръскачка ALPHA EVO.

По време на мероприятията ще бъдат представени и датските тороразпръскващи машини BOGBALLE, австрийските култиватори EINBÖCK, пролетните сеялки MASCAR, мулчери и фрези FALC, немските телескопични товарачи SCHÄFFER LADER.

Цялостни решения за успешно извеждане на есенната кампания и много положителни емоции – това обещаваме на всички, които ще станат част от ДНИТЕ НА ТЕХНИКАТА 2020!

Всички събития започват в 9:30 часа, а датите и локациите са следните са следните:

• 28.07.2020 г. – Булагро Център, град Добрич
• 29.07.2020 г. – Булагро Център, град Полски Тръмбеш
• 30.07.2020 г. – Булагро Център, град Монтана

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, бихме искали да ви уверим, че събитията ще се провеждат на открито и на всички наши посетители ще осигурим предпазни маски и дезинфектанти, за да бъде срещата ни както полезна, така и безопасна за здравето ни!

Очакваме ви!

Компаниите на Булагро