Начало  ›  Новини  ›  Летни дни на техниката с Булагро Машини

Летни дни на техниката с Булагро Машини

За поредна година имаме удоволствието да поканим земеделците от цяла България на нашите летни ДНИ НА ТЕХНИКАТА! 

Целта на събитията е да дадем на нашите клиенти възможност да разгледат голяма част от машините в портфолиото ни, да зададат своите въпроси към търговския ни екип, да обменим опит и съвети и да се почерпим за успешен старт на новата кампания!

Акцентът на събитията ще бъдат машините за есенна почвообработка и сеитба на австрийския концерн PÖTTINGER. Фермерите ще видят навесни и полунавесни плугове SERVO с нарезни или цели дъски, дискови брани TERRADISC, механични сеялки VITASEM и мулчиращи сеялки TERRASEM с различни работни ширини. Ще представим и новия стърнищен култиватор PÖTTINGER TERRIA с широк спектър от приложения - от плитка обработка на стърнища до дълбока подготовка на семенното легло.

Друг висококачествен бранд – BADALINI, също ще бъде представен със своите продълбочители с хидравлично регулиране на дълбочината с дискова секция HERCULES MEGA. Хедерите за жътва на слънчоглед и царевица DOMINONI са още едно интересно предложение от Булагро, което ще бъде показано на събитията.

Земеделците ще могат да видят и продуктите на един от лидерите на пазара на пръскаща техника в света – датската компания HARDI, със своите прикачни пръскачки RANGER и NAVIGATOR, както и флагмана – самоходната пръскачка ALPHA EVO, оборудвана с патентованата TWIN система за пръскане с въздух.

По време на мероприятията ще бъдат представени и датските тороразпръскващи машини BOGBALLE, австрийските култиватори EINBÖCK, балопреси и фолиращи машини MASCAR, мулчери и фрези FALC, немските телескопични товарачи SCHÄFFER LADER.

Очакваме ви от 10:30 часа на следните локации:

• 21.07.2021 г. – Булагро Център, град Полски Тръмбеш

• 22.07.2021 г. – с. Вълчитрън, обл. Плевен, при любезния ни домакин г-н Георги Таров

• 27.07.2021 г. – Булагро Център, град Монтана

• 28.07.2021 г. – с. Равно Поле, обл. София, при любезните ни домакини от Агротератерм ООД

• 03.08.2021 г. – гр. Суворово, обл. Варна, при любезните ни домакини ЗП Красимир Киров и Пламен Хърватов от Хърватови ООД

Цялостни решения за успешно извеждане на есенната кампания и много положителни емоции – това обещаваме на всички, които ще станат част от нашите ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2021!

Компаниите на Булагро