Начало  ›  Новини  ›  Лекция на БУЛАГРО в Тракийски Университет

Лекция на БУЛАГРО в Тракийски Университет

На 12-ти май в най-новата аудитория на Стопанския факултет към Тракийски университет, реновирана с помощта на Фондация Христофор Бунарджиев, нашият мениджър човешки ресурси Валентин Христов се срещна със студентите от специалности Аграрна Икономика, Регионална Икономика и Безнес Икономика.

Той представи пред тях дейността на компаниите от холдинга БУЛАГРО, както и възможностите за стаж и професионална реализация, които предлагаме на младежите, завършващи своето висше образование. Лекцията предизвика силен интерес, а студентите споделиха своя ентусиазъм от това, че БУЛАГРО дава шанс на младите хора без стаж по своята специалност да натрупат практически опит в реална бизнес среда, което е така важно за успешното им бъдеще. 

Лекцията на БУЛАГРО в Тракийския Университет бе част от европейски проект под наслов "Включване на работодатели и специалисти от практиката в образователния процес на Стопански Факултет". Управителят на БУЛАГРО ГРУП - Христофор Бунарджиев, не веднъж е споделял, че подкрепата в развитието на младите студенти, които утре ще градят бъдещето на България, е основен приоритет за него.

Компаниите на Булагро