Начало  ›  Новини  ›  КОЛЕДНА ИЗНЕНАДА ЗА ДЕЦАТА ОТ ДОМ "НЕЗАБРАВКА"

КОЛЕДНА ИЗНЕНАДА ЗА ДЕЦАТА ОТ ДОМ "НЕЗАБРАВКА"

Най-младите членове на Булагро подготвиха чудесна изненада за малчуганите от дом за деца, лишени от родителски грижи "Незабравка" в Стара Загора. Щуро коледно парти с много игри бе организирано специално за тях в модерния детски център "Бъни". Децата се забавляваха и смяха заедно с екипа на Булагро, а след това се почерпиха с вкусни сандвичи, за да съберат сили за още лудории.

Малчуганите също ни изненадаха с прекрасните песнички и танци, които бяха подготвили специално за тържеството, и ни заредиха с много положителни емоции. Дядо Коледа, разбира се, не пропусна да ни посети и раздаде на всички, които са слушали през годината, подаръци и лакомства.

Булагро дари на децата от дом "Незабравка" нови панталонки, а за да пеят заедно коледни песнички - модерна аудио система.

На 19-ти Декември заедно с изпълнителния директор на Булагро Груп Христофор Бунарджиев присъствахме на официалното коледно тържество в дома, където децата ни впечатлиха с прекрасна програма и показаха разнородните си таланти.

Пожелаваме на всички възпитаници на дом "Незабравка" да са живи и здрави, много усмихнати, и винаги да получават вниманието и обичта, които заслужават!

    

Компаниите на Булагро