Начало  ›  Новини  ›  Започват летните демонстрации на Булагро Машини

Започват летните демонстрации на Булагро Машини

Верен на убеждението си, че най-добрият начин да прецениш качествата на една селскостопанска машина, е да я видиш как работи на полето, екипът на Булагро Машини отново е подготвил серия от атрактивни демонстрации в цялата страна.

Ето ги и точните локации и дати:

  • 24.07.2018 г. – с. Коньово, общ. Нова Загора
  • 26.07.2018 г. – с. Неофит Рилски, общ. Ветрино
  • 27.07.2018 г. – гр. Генерал Тошево, обл. Добрич
  • 01.08.2018 г. – с. Батак, общ. Павликени
  • 07.08.2018 г. – с. Вълчитрън, общ. Пордим
  • 08.08.2018 г. – с. Бутан, общ. Козлодуй
  • 09.08.2018 г. – с. Равно Поле, общ. Елин Пелин

Акцентът на събитията ще бъдат есенните операции, извършени с техника на австрийския концерн PÖTTINGER. Фермерите ще видят навесни и полунавесни плугове SERVO с нарезни или цели дъски, култиватори SYNKRO, дискови брани TERRADISC, механични сеялки VITASEM и мулчиращи сеялки TERRASEM. Друг висококачествен бранд - BADALINI – също ще докаже силата си с продълбочители с хидравлично регулиране на дълбочината с дискова секция HERCULES MEGA.

Един от лидерите на пазара на пръскаща техника – датската компания HARDI, ще присъства на демонстрациите със своите прикачни пръскачки RANGER, NAVIGATOR и COMMANDER (оборудвана с патентованата TWIN система на HARDI за пръскане с въздушна асистенция), както и флагмана - самоходната пръскачка ALPHA EVO.

По време на мероприятията ще бъдат презентирани и новите модели от серия М на датските тороразпръскващи машини BOGBALLE, австрийските култиватори EINBÖCK и немските телескопични товарачи SCHÄFFER LADER.

Интересни предложения за есенната кампания са подготвили и специалистите от Булагро АД –високодобивния зимен хибрид рапица Мазари, както и семена житни, производство БУЛАГРО ЗЕМЯ - пшеница Состен, Софру, Авеню, Анапурна, ечемик Занзибар и Жуп, тритикале Трисмарт. И още – разнообразие от комбинирани и фосфорни торове за предсеитбено приложение на страхотни цени и с гъвкави условия на доставка и плащане; биостимулатори за кореновата система, обеззаразители, растежни регулатори и много други.

Цялостни решения за успешно извеждане на есенната кампания и много положителни емоции – това обещаваме ние от БУЛАГРО на всички, които ще станат част от грандиозното лятно турне!

Компаниите на Булагро