Начало  ›  Новини  ›  ЕКИП НА БУЛАГРО МАШИНИ ПОСЕТИ ЗАВОДИТЕ НА ХАРДИ И БОГБАЛЕ В ДАНИЯ

ЕКИП НА БУЛАГРО МАШИНИ ПОСЕТИ ЗАВОДИТЕ НА ХАРДИ И БОГБАЛЕ В ДАНИЯ

От 7-ми до 10-ти юни екип на БУЛАГРО МАШИНИ беше в Дания, където посети заводите на двама от нашите партньори - ХАРДИ и БОГБАЛЕ.

Първо търговският директор и продуктовият мениджър на Буларго Машини присъстваха на грандиозно събитие, организирано за всички дилъри на Харди в Европа, под наслов ""HARDI - Go Higher Rally 2016". Програмата започна на 7-ми юни с тържествено разрязване на лентата на новите офиси и производствени помещения на Харди в Норре Алслев, Дания, където е и главната им производствена база. За да се запознаят изцяло с иновациите в пръскащата техника, за посетителите бяха организирани множество интересни мероприятия, включващи обиколка на завода и шоурума, продуктово обучение, както и тест на машините на полето. Програмата завърши с уникално покачващо адреналина приключение в увеселителния парк Kragerup Go High, където участниците се катереха по въжета, разположени в короните на дърветата.  

Екипът ни посети и датския производител на торачките БОГБАЛЕ, чиито представител за България от 2015 година е Булагро Машини. Колегите имаха възможността да видят с очите си какво стои зад най-добрата тороразпръсквачка, да се запознаят с технологичните новости и, разбира се, да изпробват машините на полето. Най-впечатлени останаха от хай-тек помещението за изпитване и разработки - една от най-големите и най-съвременни зали в Европа, където наблюдаваха отблизо процесите на тестване на отделните детайли на машините. 

Благодарим на нашите партньори за ценната информация и за перфектната организация на престоя ни в Дания.

Компаниите на Булагро