Начало  ›  Новини  ›  ЕКИПЪТ НА БУЛАГРО УЧАСТВА В ТИЙМ БИЛДИНГ

ЕКИПЪТ НА БУЛАГРО УЧАСТВА В ТИЙМ БИЛДИНГ

Целият екип на Булагро Груп взе участие в тийм билдинг, който се проведе на 19-ти октомври в хотел Веника Палас, в сърцето на троянския балкан.

Темата на мероприятието беше "BREADBUILDING - ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕКИПНОТО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ПРИГОТВЯНЕ НА ХЛЯБ". Екипът на Булагро беше разделен на групи, всяка от които трябваше сама да замеси свой хляб. Всички колеги се заеха със задачата с много ентусиазъм и демонстрираха завидни кулинарни умения и творчество в оформянето и декорирането на своите произведения. Кулминацията на тиймбилдинга беше съвместното приготвяне на специална питка, отразяваща картата на България. Всички екипи направиха отделни части от картата, които накрая бяха сглобени и изпечени заедно. Мотото, което изписахме отгоре от тесто, беше олицетворение на резултата, който постигаме, когато работим заедно: "БУЛАГРО - СИЛНИ СМЕ!". 

Разбира се, най-сладката част от деня беше моментът, в който нашата страхотна питка се изпече и всички заедно я хапнахме, забавлявайки се след ползотворния ден.

Благодарим на Мрежа Хлебни Къщи за прекрасно организираното мероприятие и за положителните емоции, с които ни заредиха!

Компаниите на Булагро