Начало  ›  Новини  ›  ДЕСЕТИЯТ ГОДИШЕН СЕМИНАР НА БУЛАГРО - ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ИНОВАЦИИ

ДЕСЕТИЯТ ГОДИШЕН СЕМИНАР НА БУЛАГРО - ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ИНОВАЦИИ

За десети пореден път БУЛАГРО събра своите клиенти от цялата страна на един от най-значимите форуми за българското земеделие - традиционния годишен семинар. В последния ден на Януари рекорден брой фермери пристигнаха в красивия морски курорт Златни Пясъци, за да бъдат част от тридневното събитие. 

Верни на нашата мисия да предлагаме на клиентите си модерни и иновативни продукти и технологии, отново представихме най-добрите хибридни семена, торове, препарати за растителна защите и селскостопанска техника от портфолиото на компаниите в групата. Акценти в презентациите на продуктовите специалисти от Булагро бяха висококачествените хибриди на френската компания КОСАД СЕМАНС, листният тор МЕГАФОЛ и стимулаторът на кореновата система РАДИФАРМ на италианската фирма Валагро, както и револиционният продукт, предотвратяващ алкалната деградация на пестициди в твърда вода X-CHANGE.

Новостите при водещите марки селскостопанска техника, сред които POETTINGER, JOHN DEERE, HARDI, EINBOECK, BREDAL, LEICA, FARMER, бяха илюстрирани по интересен и интерактивен начин с видеоклипове, показващи работата на машините. Мениджърите на едно от ключовите ни звена - Булагро Машини Сервиз, информираха клиентите от централна северна България за предимствата на новия ни сервизен и търговски център в гр. Полски Тръмбеш, както и за сериозния капацитет от специалисти, оборудване, автомобили и техника, с които успяват да докажат мотото си "Ние сме до Вас!".    

Гост-лектори на семинара бяха професор д.с.н. Стефан Горбанов с лекция за храненето на растенията, представители на компаниите КВС Семена, Дюпон, Пионер, Байер и БАСФ.

За доброто настроение на всички гости се погрижи неповторимата Софи Маринова, заедно с дуетния си партньор Устата, които направиха страхотно шоу с много песни и танци.

Компаниите на Булагро