Начало  ›  Новини  ›  Ден на техниката в Булагро Център Монтана

Ден на техниката в Булагро Център Монтана

В един от най-горещите дни за лято 2021 посрещнахме земеделци от северозападна България в Булагро Център - Монтана, където отделихме специално внимание на техниката за почвообработка за предстоящия сезон и показахме нагледно основните преимущества на машините на Pottinger. Заслужен интерес предизвика новата 8-метрова дискова брана Pottinger Terradisc, която е с изцяло нова конструкция и вече втора година се представя отлично по родните полета.

Два модела прикачни пръскачки HARDI, навесна торачка Bogballe, редова сеялка за пролетни култури Mascar, шредери и раздробители Falc и продълбочител Badalini - всички тези машини фермерите разгледаха отблизо, изразиха своя опит и получиха отговори на въпросите си.

Съветът, който отправиха нашите търговски и продуктови специалисти, беше да не се отлагат инвестициите в нужната техника за предстоящия сезон, тъй като се очаква ново поредно поскъпване на машините до края на годината, предизвикано от непрекъснатото поскъпване на суровините и световната Ковид пандемия.

След приключване на работната част, се почерпихме и си пожелахме спорен край на жътвената кампания и качествена почивка след това.

Компаниите на Булагро