Начало  ›  Новини  ›  Демонстрация на иглена брана АЕРОСТАР в с. Доганово

Демонстрация на иглена брана АЕРОСТАР в с. Доганово

В началото на пролетта показахме за първи път в България иновационната иглена брана AEROSTAR от австрийския производител EINBOECK. Демонстрацията се проведе на полето на първия собственик на AEROSTAR - г-н Павел Янкулов, в с. Доганово. Браната е с работна ширина от 12 метра и се спрява перфектно при разтрошаване на почвената кора, аериране на почвата и механична борба с плевелите в различни стадии от вегетацията на растенията. Изключително подходяща е и за фермери, занимаващи се с биоземеделие.

Всички земеделци от региона, които присъстваха на първата демонстрация на машината в реални работни условия, споделиха отличните си впечатления от представянето й. Сред тях бяха и управителите на фирма Лактан ООД - г-н Даниел Георгиев и г-н Анатоли Георгиев, които след като се убедиха в перфектните резултати на полето, също закупиха свой AEROSTAR.

Специално за демонстрацията на AEROSTAR от Австрия дойде и представителят на компанията-производител EINBOECK - г-н Мартин Вагнер. Той увери нашите клиенти, че машините с марка EINBOECK са здрави, надеждни, прецизни и изключително ефективни при климатично-почвените условия в нашата страна. 

https://bulagro.bg/resources/20140402143302_P1671.jpg

AEROSTAR се предлага във варианти с работна ширина от 1.5 до 24 метра, транспортна ширина от 1.5 до 3 метра и разстояние между работните редове от 2.5 см. при 60 броя пружини за 1,5 м. дължина на секцията. Машините се оборудват с различен набор от пружини, в зависимост от типа на почвата и културите, които ще се обработват.

Компаниите на Булагро