Начало  ›  Новини  ›  Годишният семинар на Булагро се проведе в Златни пясъци

Годишният семинар на Булагро се проведе в Златни пясъци

Последният ден на месец януари сложи началото на тридневния ежегоден семинар на фирма Булагро в хотел " Адмирал " Златни Пясъци. Семинарът е един от най- значимите форуми от този род и тази година бе посетен от рекорден брой гости. Четиристотинте участника бяха запознати с най-съвременните технологии, продукти и услуги в областта на земеделието, новите възможности и европейски перспективи пред отрасъла. В срещата участие взеха водещи мултинационални компании като Bayer, KWS, Pioneer, Limagrain и др.

Tова бе една много добра възможност да се запознаят присъстващите с особеностите на Общата селскостопанска политика и перспективите пред българското земеделие, след присъединяването ни към Европейския Съюз.

Г-н Желязков и г-н Димитров, търговски директори съответно на "Агритрак" и "Булагро машини" разясниха предимствата на техниката, която се предлага от от двете фирми, а именно машини на големи фирми като Valtra, John Deer, Poettinger и Shaffer. За доброто настроение на гостите се погрижи Богдан Томов, който майсторски влезе в ролята на изпълнител и водещ, а гвоздеят в програмата бе любимецът на всички поколения Васил Найденов, който успя да достигне до всички сърца с вълнуващият си глас и прекрасни песни.

Компаниите на Булагро