Начало  ›  Новини  ›  Годишният Булагро семинар и в София под знака на успешната 2019 г.

Годишният Булагро семинар и в София под знака на успешната 2019 г.

За да достигне до максимално много свои клиенти, фирма Булагро проведе годишен технически семинар и в гр. София в периода 7.-8.02.2019 г. Повече от 200 фермери от западна България получиха възможността да са актуално информирани относно новостите на пазара на семена, торове, ПРЗ и растежни регулатори, като специален акцент бе поставен върху ексклузивните предложения от Булагро АД в областта на семена слънчоглед и царевица, продукти за растителна защита и иновативни листни и микрогранулирани торове. 

Гостуваха ни лектори, представители на утвърдени световни компании като Косад Семанс, FMC, Адама, Еуралис, Агрия, Ариста и Кортева, които споделиха с фермерите ценни съвети за извеждането на една успешна селскостопанска година. На разположение на фермерите бяха и продуктовите мениджъри на Булагро, от които всеки имаше възможността да получи консултация за състоянието на стопанството си. 

Надяваме се да сме били полезни на фермерите от западна България, пожелаваме им успешна година и благодарим за участието в нашия семинар!

Компаниите на Булагро