Начало  ›  Новини  ›  Годишен семинар на БУЛАГРО - 25 години иновации в земеделието!

Годишен семинар на БУЛАГРО - 25 години иновации в земеделието!

25 години иновации в земеделието - под това мото от 30-ти януари до 1-ви февруари 2014 г. в Златни Пясъци се проведе един от най-значимите форуми за българското земеделие - традиционният тридневен годишен семинар на БУЛАГРО. Градиозното събитие събра над 400 фермери от цялата страна в луксозния хотел Интернационал.

Акцент във всички презентации бяха продуктите, които БУЛАГРО предлага ексклузивно на българския пазар. В областта на семената, торовете и растителната защита това бяха високодобивните слънчогледови и царевични хибриди на компаниите Косад Семанс и Кодисем, новият хербицид Найтхоук, двукомпонентният фунгицид Кредо 600 СК, както и иновационните листни торове на световния гигант ВАЛАГРО. В сферата на селскостопанската техника представихме прикачния инвентар от най-високо ниво на марките POETTINGER, EINBOECK и MASCAR, както и пръскащата техника на лидера HARDI. Специален гост на събитието беше генералният изпълнителен директор на HARDI г-н Стен Келструп, който удостои компанията Булагро Машини с почетна грамота по повод 10 години успешно сътрудничество. За да бъдем от максимална полза на своите клиенти, поканихме и гост-лектори от Аграрния Университет в Пловдив, които споделиха ценни съвети в борбата с болестите по основните култури и минералното хранене на растенията, а предизвикателствата пред българското земеделие през новия програмен период 2014 - 2020, презентира проф. Мишев от УНСС.

По време на форума изпълнителният директор на БУЛАГРО ГРУП - г-н Христофор Бунарджиев, представи един наистина уникален проект - официалния ХИМН НА БУЛАГРО. Моментът беше много емоционален за всички присъстващи, а г-н Бунарджиев сподели мотива за създаването на проекта: "Една компания-лидер в българското земеделие с 25-годишна история, каквато е БУЛАГРО, трябва да има свой химн!".

След интересните и полезни лекции, разбира се дойде време за забавление! За доброто настроение на нашите гости бяхме предвидили страхотна програма, включваща уникална заря, много смях с шоумена Руслан Мъйнов и вълнуващи изпълнения от любимите на всички певици Тони Димитрова и Глория.

Компаниите на Булагро