Начало  ›  Новини  ›  Годишен семинар БУЛАГРО 2012

Годишен семинар БУЛАГРО 2012

От 2-ри до 4-ти февруари 2012г. за пореден път Булагро груп представи на своите клиенти иновациите в земеделието. Hа 9-тия по ред годишен семинар, който се проведе в хотел Адмирал, к.к. Златни пясъциприсъстваха над 450 гости.

На тридневни лекции продуктовите мениджъри на Булагро, съвместно със свои парньори представиха новостите за 2012г. при растителната защита, торовете и хибридните семена. Фермерите се запознаха с продукти на компаниите Валагро, Евро Ферт, Пионер семена България, Байер, Косад Семанс България и БАСФ. Бяха представени и резултати от съвместни с Аграрен Университет гр. Пловдив проучвания, проведени на опитните полета на „Булагро земя“ в с. Яздач.

Търговските директори и продуктовите мениджъри на Булагро машини и Агритрак представиха продуктовите гами не само на дългогодишните си партньори като Джон Диър, Пьотингер, Харди, но и на няколко нови продукта, които кампанията ще предлага на българския пазар през тази година. Това са полските трактори Фармер, с мощности в диапазона 61 - 112 к.с. и  пролетни и универсални култиватори на австрийската компания Айнбьок.  Компанията запозна клиентите и с една от дейностите, които развива от скоро, но бързо набира скорост – продажбата на употребявани трактори.

Голям интерес предизвика и лекцията на проф. Бобев от Аграрен Университет гр. Пловдив – „Основни болести по житни, слънчоглед и рапица“.

Както винаги след лекциите беше организирана празнична вечеря с много разнообразна и колоритна програма. Гостите на Булагро се радваха на изпълненията на Валя Балканска, Деси Добрева, Георги Дюлгеров, Цвети Радойчева, Трио Сопрано и фолк дивата Ивана- легендарната изпълнителка на "Шампанско и сълзи".

 

 

 

Компаниите на Булагро